Jdi na obsah Jdi na menu
 


BeBe řezy po domácku

20. 2. 2013

Ingredience:

  • 1-2 balení světlých BeBe sušenek
  • 1-2 balení tmavých BeBe sušenek
  • vanilkový puding
  • mléko (na puding)
  • šlehačka nebo mascarpone (to přidáme do pudingu a tím uděláme krém)
  • popř. tvaroh (my ho tam dáváme jen občas, ale je to na vás, zda chcete mít krém více pudingový nebo více tvarohový)

Postup:

  • uvaříme si puding (nalijeme mléko do hrnce, které necháme vařit a dále přidáváme prášek z pytlíčku a  za stáleho míchání uděláme puding) a necháme ho trochu vychladnout
  • zatím si ušleháme šlehačku, kterou dále smícháme s vystydnutým pudingem a uděláme krém (popř. přidejte i měkký tvaroh)
  • utrhneme větší kus alobalu a rozbalíme sušenky, které roztřídíme podel barvy
  • vezmeme si první sušenku (např. světlou) a zjedné strany ji pomažeme krémem
  • vezmeme druhou sušenku (tedy tmavou) a přitiskneme ji na první sušenku, na stranu s krémem a potřeme vnější stranu

mělo by to vypadat nějak takto:

  • takto pokračujeme (světlká, tmavá, světlá..) dokud nám nezbyde žádná sušenka
  • zabalíme do alobalu, nejlépe ala bonbonek

  • a dáme přes noc do lednice
  • druhý den by to mělo být akorát a servírujeme např. s kakaem :)

KDYŽ BUDETE BEBE ŘEZY KRÁJET,  KRÁJEJTE ŠIKMO, AŤ VYNIKNE STAVBA ŘEZU (SVĚTLÁ, TMAVÁ, SVĚTLA..)

asi takto:

Přeju dobrou chuť! :))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář